Andrei Virgil Ivan

Biografie

Andrei Virgil Ivan is een 24-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Andrei Virgil speelde was Laci - CS Universitatea Craiova op 2021-07-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrei Virgil Ivan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrei Virgil Ivan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrei Virgil Ivan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrei Virgil Ivan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrei Virgil Ivan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrei Virgil Ivan

Bekijk de matchen en statistieken van Andrei Virgil Ivan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrei Virgil Ivan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrei Virgil

Achternaam

Ivan

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-01-04

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Moreni

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

189 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrei Virgil Ivan mee voetbalt bij Romania, CS Universitatea Craiova, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook