Andrei Fernando Dragu

Biografie

Andrei Fernando Dragu is een 23-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Andrei Fernando speelde was FC Botosani - AFC Hermannstadt op 2022-11-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Andrei Fernando Dragu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Andrei Fernando Dragu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Andrei Fernando Dragu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Andrei Fernando Dragu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Andrei Fernando Dragu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Andrei Fernando Dragu

Bekijk de matchen en statistieken van Andrei Fernando Dragu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Andrei Fernando Dragu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Andrei Fernando

Achternaam

Dragu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-10-07

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Târgu Jiu

Nationaliteit

Roemenië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Andrei Fernando Dragu mee voetbalt bij FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook