André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira

Biografie

André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira is een 27-jarige voetballer uit Portugal die meestal als doelman speelt. De laatste match die André Filipe Magalhães speelde was Granada CF - Sevilla op 2023-12-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

André Filipe Magalhães

Achternaam

Ribeiro Ferreira

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-05-29

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Vila Nova de Gaia

Afkomst

Portugal

Lengte

193 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar André Filipe Magalhães Ribeiro Ferreira mee voetbalt bij Granada CF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook