Anderson Silva da Paixão

Biografie

Anderson Silva da Paixão is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Anderson speelde was Cruzeiro - Nautico Recife op 2021-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anderson Silva da Paixão in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anderson Silva da Paixão in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anderson Silva da Paixão in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anderson Silva da Paixão een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anderson Silva da Paixão een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anderson Silva da Paixão

Bekijk de matchen en statistieken van Anderson Silva da Paixão. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anderson Silva da Paixão hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anderson

Achternaam

Silva da Paixão

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-03-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Ribeirão Pires

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

190 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anderson Silva da Paixão mee voetbalt bij Nautico Recife, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook