Anderson de Jesus Santos

Biografie

Anderson de Jesus Santos is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Anderson speelde was Vizela - Rio Ave op 2023-01-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Anderson de Jesus Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Anderson de Jesus Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Anderson de Jesus Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Anderson de Jesus Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Anderson de Jesus Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Anderson de Jesus Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Anderson de Jesus Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Anderson de Jesus Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Anderson

Achternaam

de Jesus Santos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-03-02

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Anderson de Jesus Santos mee voetbalt bij Vizela, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook