Ander Martín Odriozola

Biografie

Ander Martín Odriozola is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ander speelde was Mirandes - Burgos op 2024-04-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ander Martín Odriozola in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ander Martín Odriozola in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ander Martín Odriozola in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ander Martín Odriozola een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ander Martín Odriozola een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ander Martín Odriozola

Bekijk de matchen en statistieken van Ander Martín Odriozola. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ander Martín Odriozola hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ander

Achternaam

Martín Odriozola

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-11-16

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Sebastián

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ander Martín Odriozola mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook