Amilton Minervino da Silva

Biografie

Amilton Minervino da Silva is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Amilton speelde was Manisa BBSK - Genclerbirligi op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Amilton Minervino da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Amilton Minervino da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Amilton Minervino da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Amilton Minervino da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Amilton Minervino da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Amilton Minervino da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Amilton Minervino da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Amilton Minervino da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Amilton

Achternaam

Minervino da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-08-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Pernambuco

Afkomst

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Amilton Minervino da Silva mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook