Amaury Torralvo Polo

Biografie

Amaury Torralvo Polo is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Amaury speelde was Deportivo Pasto - Junior op 2023-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Amaury Torralvo Polo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Amaury Torralvo Polo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Amaury Torralvo Polo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Amaury Torralvo Polo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Amaury Torralvo Polo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Amaury Torralvo Polo

Bekijk de matchen en statistieken van Amaury Torralvo Polo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Amaury Torralvo Polo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Amaury

Achternaam

Torralvo Polo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-01-12

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cartagena

Nationaliteit

Colombia

Lengte

169 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Amaury Torralvo Polo mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook