Álvaro Rodríguez Pérez

Biografie

Álvaro Rodríguez Pérez is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Álvaro speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Rodríguez Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Rodríguez Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Rodríguez Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Rodríguez Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Rodríguez Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Rodríguez Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Rodríguez Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Rodríguez Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro

Achternaam

Rodríguez Pérez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-07-22

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Leganés

Afkomst

Spanje

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Rodríguez Pérez mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook