Álvaro Odriozola Arzallus

Biografie

Álvaro Odriozola Arzallus is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Álvaro speelde was Fiorentina - Udinese op 2022-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Odriozola Arzallus in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Odriozola Arzallus in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Odriozola Arzallus in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Odriozola Arzallus een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Odriozola Arzallus een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Odriozola Arzallus

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Odriozola Arzallus. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Odriozola Arzallus hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Álvaro Odriozola Arzallus

Het laatste nieuws gerelateerd aan Álvaro Odriozola Arzallus. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro

Achternaam

Odriozola Arzallus

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-12-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San Sebastián

Nationaliteit

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Odriozola Arzallus mee voetbalt bij Real Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook