Álvaro Negredo Sánchez

Biografie

Álvaro Negredo Sánchez is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Álvaro speelde was Arandina - Cadiz op 2023-12-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Negredo Sánchez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Negredo Sánchez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Negredo Sánchez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Negredo Sánchez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Negredo Sánchez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Negredo Sánchez

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Negredo Sánchez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Negredo Sánchez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro

Achternaam

Negredo Sánchez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-08-20

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

186 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Negredo Sánchez mee voetbalt bij Cadiz, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook