Alvaro Mantilla Pérez

Biografie

Alvaro Mantilla Pérez is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alvaro speelde was Mirandes - Racing Santander op 2023-12-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alvaro Mantilla Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alvaro Mantilla Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alvaro Mantilla Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alvaro Mantilla Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alvaro Mantilla Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alvaro Mantilla Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Alvaro Mantilla Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alvaro Mantilla Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alvaro

Achternaam

Mantilla Pérez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-05-09

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alvaro Mantilla Pérez mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook