Álvaro Damián Navarro Bica

Biografie

Álvaro Damián Navarro Bica is een 38-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Álvaro Damián speelde was Plaza Colonia - Defensor Sporting op 2023-11-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Damián Navarro Bica in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Damián Navarro Bica in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Damián Navarro Bica in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Damián Navarro Bica een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Damián Navarro Bica een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Damián Navarro Bica

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Damián Navarro Bica. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Damián Navarro Bica hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro Damián

Achternaam

Navarro Bica

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-01-28

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Tacuarembó

Afkomst

Uruguay

Lengte

186 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Damián Navarro Bica mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook