Álvaro Arroyo Martínez

Biografie

Álvaro Arroyo Martínez is een 35-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Álvaro speelde was Tenerife - Albacete op 2021-03-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álvaro Arroyo Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álvaro Arroyo Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álvaro Arroyo Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álvaro Arroyo Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álvaro Arroyo Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álvaro Arroyo Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Álvaro Arroyo Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álvaro Arroyo Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álvaro

Achternaam

Arroyo Martínez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-07-22

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álvaro Arroyo Martínez mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook