Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati

Biografie

Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati is een 27-jarige voetballer uit Libië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Almoatasembellah speelde was Besiktas - Konyaspor op 2024-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati een assist heeft gegeven in de match.

Stats Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati

Bekijk de matchen en statistieken van Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Almoatasembellah

Achternaam

Ali Mohamed Elmusrati

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-04-06

Geboorteland

Libië

Geboorteplaats

Misurata

Afkomst

Libië

Lengte

193 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Almoatasembellah Ali Mohamed Elmusrati mee voetbalt bij SC Braga, Libya, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook