Alieu Fadera

Biografie

Alieu Fadera is een 22-jarige voetballer uit Gambia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alieu speelde was Gambia - Ivoorkust op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alieu Fadera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alieu Fadera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alieu Fadera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alieu Fadera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alieu Fadera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alieu Fadera

Bekijk de matchen en statistieken van Alieu Fadera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alieu Fadera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Alieu Fadera

Het laatste nieuws gerelateerd aan Alieu Fadera. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Alieu

Achternaam

Fadera

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-11-03

Geboorteland

Gambia

Afkomst

Gambia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alieu Fadera mee voetbalt bij KRC Genk, Gambia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook