Ali Hassan Afif Yahya

Biografie

Ali Hassan Afif Yahya is een 35-jarige voetballer uit Qatar die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ali Hassan Afif speelde was Al-Duhail SC - Sepahan FC op 2022-04-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ali Hassan Afif Yahya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ali Hassan Afif Yahya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ali Hassan Afif Yahya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ali Hassan Afif Yahya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ali Hassan Afif Yahya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ali Hassan Afif Yahya

Bekijk de matchen en statistieken van Ali Hassan Afif Yahya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ali Hassan Afif Yahya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ali Hassan Afif

Achternaam

Yahya

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-01-20

Geboorteland

Qatar

Afkomst

Qatar

Lengte

172 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ali Hassan Afif Yahya mee voetbalt bij Al-Duhail SC, Qatar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook