Alfredo Kulembe Ribeiro

Biografie

Alfredo Kulembe Ribeiro is een 33-jarige voetballer uit Angola die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alfredo speelde was Eyüpspor - Sakaryaspor op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alfredo Kulembe Ribeiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alfredo Kulembe Ribeiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alfredo Kulembe Ribeiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alfredo Kulembe Ribeiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alfredo Kulembe Ribeiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alfredo Kulembe Ribeiro

Bekijk de matchen en statistieken van Alfredo Kulembe Ribeiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alfredo Kulembe Ribeiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alfredo

Achternaam

Kulembe Ribeiro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-03-27

Geboorteland

Angola

Geboorteplaats

Luanda

Afkomst

Angola

Lengte

183 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alfredo Kulembe Ribeiro mee voetbalt bij Angola, Eyüpspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook