Alfonso Trezza Hernández

Biografie

Alfonso Trezza Hernández is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alfonso speelde was Vizela - Arouca op 2024-01-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alfonso Trezza Hernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alfonso Trezza Hernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alfonso Trezza Hernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alfonso Trezza Hernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alfonso Trezza Hernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alfonso Trezza Hernández

Bekijk de matchen en statistieken van Alfonso Trezza Hernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alfonso Trezza Hernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alfonso

Achternaam

Trezza Hernández

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-22

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Florida

Afkomst

Uruguay

Lengte

166 cm

Gewicht

59 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alfonso Trezza Hernández mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook