Alfonso Simarra Valdez

Biografie

Alfonso Simarra Valdez is een 23-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alfonso speelde was Atletico Nacional - Alianza Petrolera op 2023-10-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alfonso Simarra Valdez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alfonso Simarra Valdez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alfonso Simarra Valdez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alfonso Simarra Valdez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alfonso Simarra Valdez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alfonso Simarra Valdez

Bekijk de matchen en statistieken van Alfonso Simarra Valdez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alfonso Simarra Valdez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alfonso

Achternaam

Simarra Valdez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-07-13

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cartagena

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alfonso Simarra Valdez mee voetbalt bij Alianza Petrolera, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook