Alfonso Daniel Barco Del Solar

Biografie

Alfonso Daniel Barco Del Solar is een 21-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alfonso Daniel speelde was Defensor Sporting - CA River Plate op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alfonso Daniel Barco Del Solar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alfonso Daniel Barco Del Solar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alfonso Daniel Barco Del Solar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alfonso Daniel Barco Del Solar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alfonso Daniel Barco Del Solar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alfonso Daniel Barco Del Solar

Bekijk de matchen en statistieken van Alfonso Daniel Barco Del Solar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alfonso Daniel Barco Del Solar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alfonso Daniel

Achternaam

Barco Del Solar

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-12-07

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Afkomst

Peru

Lengte

185 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alfonso Daniel Barco Del Solar mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook