Alexandru Țigănașu

Biografie

Alexandru Țigănașu is een 33-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alexandru speelde was FC Botosani - CS Universitatea Craiova op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexandru Țigănașu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexandru Țigănașu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexandru Țigănașu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexandru Țigănașu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexandru Țigănașu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexandru Țigănașu

Bekijk de matchen en statistieken van Alexandru Țigănașu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexandru Țigănașu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexandru

Achternaam

Țigănașu

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-06-12

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Săveni

Afkomst

Roemenië

Lengte

179 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexandru Țigănașu mee voetbalt bij FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook