Alexandru Mihăiță Chipciu

Biografie

Alexandru Mihăiță Chipciu is een 34-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alexandru Mihăiță speelde was AFC Hermannstadt - Universitatea Cluj op 2023-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexandru Mihăiță Chipciu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexandru Mihăiță Chipciu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexandru Mihăiță Chipciu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexandru Mihăiță Chipciu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexandru Mihăiță Chipciu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexandru Mihăiță Chipciu

Bekijk de matchen en statistieken van Alexandru Mihăiță Chipciu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexandru Mihăiță Chipciu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexandru Mihăiță

Achternaam

Chipciu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-05-18

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Brăila

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexandru Mihăiță Chipciu mee voetbalt bij Romania, Universitatea Cluj, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook