Alexandru Iulian Maxim

Biografie

Alexandru Iulian Maxim is een 33-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alexandru Iulian speelde was Gazişehir Gaziantep - Fatih Karagümrük op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexandru Iulian Maxim in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexandru Iulian Maxim in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexandru Iulian Maxim in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexandru Iulian Maxim een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexandru Iulian Maxim een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexandru Iulian Maxim

Bekijk de matchen en statistieken van Alexandru Iulian Maxim. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexandru Iulian Maxim hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexandru Iulian

Achternaam

Maxim

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-07-08

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Piatra Neamţ

Afkomst

Roemenië

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexandru Iulian Maxim mee voetbalt bij Romania, Gazişehir Gaziantep, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook