Alexandros Zafirakis

Biografie

Alexandros Zafirakis is een 27-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alexandros speelde was Niki Volos - Makedonikos Neapolis op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexandros Zafirakis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexandros Zafirakis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexandros Zafirakis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexandros Zafirakis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexandros Zafirakis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexandros Zafirakis

Bekijk de matchen en statistieken van Alexandros Zafirakis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexandros Zafirakis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexandros

Achternaam

Zafirakis

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-06-14

Geboorteland

Griekenland

Afkomst

Griekenland

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexandros Zafirakis mee voetbalt bij Makedonikos Neapolis, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook