Alexander Ruud Tveter

Biografie

Alexander Ruud Tveter is een 30-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alexander Ruud speelde was Sandefjord - Viking op 2021-06-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexander Ruud Tveter in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexander Ruud Tveter in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexander Ruud Tveter in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexander Ruud Tveter een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexander Ruud Tveter een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexander Ruud Tveter

Bekijk de matchen en statistieken van Alexander Ruud Tveter. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexander Ruud Tveter hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexander Ruud

Achternaam

Tveter

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1991-03-07

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Lørenskog

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

190 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexander Ruud Tveter mee voetbalt bij Sandefjord, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook