Alexander Manninger

Biografie

Alexander Manninger is een 46-jarige voetballer uit Oostenrijk die meestal als doelman speelt. De laatste match die Alexander speelde was FC Augsburg - Borussia Dortmund op 2016-03-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexander Manninger in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexander Manninger in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexander Manninger in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexander Manninger een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexander Manninger een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexander Manninger

Bekijk de matchen en statistieken van Alexander Manninger. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexander Manninger hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexander

Achternaam

Manninger

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

46 jaar

Geboortedatum

1977-06-04

Geboorteland

Oostenrijk

Geboorteplaats

Salzburg

Afkomst

Oostenrijk

Lengte

189 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexander Manninger mee voetbalt bij Liverpool, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook