Alexander Kerzhakov

Biografie

Alexander Kerzhakov is een 41-jarige voetballer uit Rusland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alexander speelde was Zenit Saint Petersburg - Dundalk op 2016-11-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexander Kerzhakov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexander Kerzhakov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexander Kerzhakov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexander Kerzhakov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexander Kerzhakov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexander Kerzhakov

Bekijk de matchen en statistieken van Alexander Kerzhakov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexander Kerzhakov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexander

Achternaam

Kerzhakov

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

41 jaar

Geboortedatum

1982-11-27

Geboorteland

Rusland

Geboorteplaats

Kingisepp

Afkomst

Rusland

Lengte

175 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexander Kerzhakov mee voetbalt bij Zenit Saint Petersburg, Russia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook