Alexander Blomqvist

Biografie

Alexander Blomqvist is een 27-jarige voetballer uit Zweden die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alexander speelde was IFK Norrkoping - GIF Sundsvall op 2022-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexander Blomqvist in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexander Blomqvist in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexander Blomqvist in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Alexander Blomqvist een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexander Blomqvist een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexander Blomqvist

Bekijk de matchen en statistieken van Alexander Blomqvist. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexander Blomqvist hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexander

Achternaam

Blomqvist

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1994-08-03

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Simrishamn

Nationaliteit

Zweden

Lengte

185 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexander Blomqvist mee voetbalt bij GIF Sundsvall, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook