Alexander Ahl-Holmström

Biografie

Alexander Ahl-Holmström is een 23-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alexander speelde was kalmar FF - AIK stockholm op 2020-08-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alexander Ahl-Holmström in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alexander Ahl-Holmström in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alexander Ahl-Holmström in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alexander Ahl-Holmström een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alexander Ahl-Holmström een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alexander Ahl-Holmström

Bekijk de matchen en statistieken van Alexander Ahl-Holmström. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alexander Ahl-Holmström hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alexander

Achternaam

Ahl-Holmström

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-04-04

Geboorteland

Zweden

Nationaliteit

Zweden

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alexander Ahl-Holmström mee voetbalt bij kalmar FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook