Álex Sánchez Rodríguez

Biografie

Álex Sánchez Rodríguez is een 33-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Álex speelde was Atlètic Club d'Escaldes - Buducnost Podgorica op 2023-06-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álex Sánchez Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álex Sánchez Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álex Sánchez Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álex Sánchez Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álex Sánchez Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álex Sánchez Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Álex Sánchez Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álex Sánchez Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álex

Achternaam

Sánchez Rodríguez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1991-04-19

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álex Sánchez Rodríguez mee voetbalt bij Atlètic Club d'Escaldes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook