Álex Marcelo De Freitas Azambuya

Biografie

Álex Marcelo De Freitas Azambuya is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Álex Marcelo speelde was Liverpool Montevideo - Deportivo Maldonado op 2021-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álex Marcelo De Freitas Azambuya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álex Marcelo De Freitas Azambuya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álex Marcelo De Freitas Azambuya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álex Marcelo De Freitas Azambuya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álex Marcelo De Freitas Azambuya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álex Marcelo De Freitas Azambuya

Bekijk de matchen en statistieken van Álex Marcelo De Freitas Azambuya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álex Marcelo De Freitas Azambuya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álex Marcelo

Achternaam

De Freitas Azambuya

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-05-24

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Salto

Afkomst

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álex Marcelo De Freitas Azambuya mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook