Álex Bermejo Escribano

Biografie

Álex Bermejo Escribano is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Álex speelde was Benfica - Farense op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Álex Bermejo Escribano in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Álex Bermejo Escribano in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Álex Bermejo Escribano in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Álex Bermejo Escribano een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Álex Bermejo Escribano een assist heeft gegeven in de match.

Stats Álex Bermejo Escribano

Bekijk de matchen en statistieken van Álex Bermejo Escribano. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Álex Bermejo Escribano hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Álex

Achternaam

Bermejo Escribano

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-12-11

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Álex Bermejo Escribano mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook