Alesson dos Santos Batista

Biografie

Alesson dos Santos Batista is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alesson speelde was Vila Nova - Goias op 2024-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alesson dos Santos Batista in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alesson dos Santos Batista in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alesson dos Santos Batista in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alesson dos Santos Batista een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alesson dos Santos Batista een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alesson dos Santos Batista

Bekijk de matchen en statistieken van Alesson dos Santos Batista. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alesson dos Santos Batista hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alesson

Achternaam

dos Santos Batista

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-02-16

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Guarulhos

Afkomst

Brazilië

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alesson dos Santos Batista mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook