Alessandro Ciranni

Biografie

Alessandro Ciranni is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alessandro speelde was Club Brugge - Royal Excel Mouscron op 2021-04-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alessandro Ciranni in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alessandro Ciranni in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alessandro Ciranni in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alessandro Ciranni een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alessandro Ciranni een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alessandro Ciranni

Bekijk de matchen en statistieken van Alessandro Ciranni. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alessandro Ciranni hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alessandro

Achternaam

Ciranni

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-06-28

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Genk

Nationaliteit

België

Lengte

172 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alessandro Ciranni mee voetbalt bij Royal Excel Mouscron, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook