Aleksey Kharitonovich

Biografie

Aleksey Kharitonovich is een 27-jarige voetballer uit Wit-Rusland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Aleksey speelde was Ruh Brest - Belshina op 2020-06-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksey Kharitonovich in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksey Kharitonovich in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksey Kharitonovich in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksey Kharitonovich een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksey Kharitonovich een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksey Kharitonovich

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksey Kharitonovich. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksey Kharitonovich hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksey

Achternaam

Kharitonovich

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-04-30

Geboorteland

Wit-Rusland

Geboorteplaats

Minsk

Nationaliteit

Wit-Rusland

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksey Kharitonovich mee voetbalt bij Belshina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook