Aleksandr Soldatenkov

Biografie

Aleksandr Soldatenkov is een 26-jarige voetballer uit Rusland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Aleksandr speelde was Krylya Sovetov - Lokomotiv Moscow op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksandr Soldatenkov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksandr Soldatenkov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksandr Soldatenkov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksandr Soldatenkov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksandr Soldatenkov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksandr Soldatenkov

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksandr Soldatenkov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksandr Soldatenkov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksandr

Achternaam

Soldatenkov

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-12-28

Geboorteland

Rusland

Geboorteplaats

Moscow

Afkomst

Rusland

Lengte

188 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksandr Soldatenkov mee voetbalt bij Russia, Krylya Sovetov, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook