Aleksandr Anyukevich

Biografie

Aleksandr Anyukevich is een 30-jarige voetballer uit Wit-Rusland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aleksandr speelde was Bate Borisov - Neman op 2022-10-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksandr Anyukevich in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksandr Anyukevich in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksandr Anyukevich in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksandr Anyukevich een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksandr Anyukevich een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksandr Anyukevich

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksandr Anyukevich. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksandr Anyukevich hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksandr

Achternaam

Anyukevich

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-04-10

Geboorteland

Wit-Rusland

Geboorteplaats

Grodno

Nationaliteit

Wit-Rusland

Lengte

188 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksandr Anyukevich mee voetbalt bij Neman, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook