Aleksandar Radovanović

Biografie

Aleksandar Radovanović is een 29-jarige voetballer uit Servië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Aleksandar speelde was KV Oostende - KV Kortrijk op 2022-11-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksandar Radovanović in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksandar Radovanović in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksandar Radovanović in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksandar Radovanović een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksandar Radovanović een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksandar Radovanović

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksandar Radovanović. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksandar Radovanović hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksandar

Achternaam

Radovanović

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-11-11

Geboorteland

Servië

Geboorteplaats

Šabac

Nationaliteit

Servië

Lengte

189 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksandar Radovanović mee voetbalt bij KV Kortrijk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook