Aleksandar Dragović

Biografie

Aleksandar Dragović is een 31-jarige voetballer uit Oostenrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Aleksandar speelde was FK Crvena Zvezda - Napredak op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksandar Dragović in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksandar Dragović in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksandar Dragović in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksandar Dragović een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksandar Dragović een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksandar Dragović

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksandar Dragović. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksandar Dragović hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksandar

Achternaam

Dragović

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-03-06

Geboorteland

Oostenrijk

Geboorteplaats

Wien

Nationaliteit

Oostenrijk

Lengte

186 cm

Gewicht

88 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksandar Dragović mee voetbalt bij FK Crvena Zvezda, Austria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook