Alejandro Piedrahita Díaz

Biografie

Alejandro Piedrahita Díaz is een 21-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alejandro speelde was Deportivo Pereira - Junior op 2024-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alejandro Piedrahita Díaz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alejandro Piedrahita Díaz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alejandro Piedrahita Díaz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alejandro Piedrahita Díaz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alejandro Piedrahita Díaz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alejandro Piedrahita Díaz

Bekijk de matchen en statistieken van Alejandro Piedrahita Díaz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alejandro Piedrahita Díaz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alejandro

Achternaam

Piedrahita Díaz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-09-03

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cartago

Afkomst

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alejandro Piedrahita Díaz mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook