Alejandro Fernández Portillo

Biografie

Alejandro Fernández Portillo is een 29-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alejandro speelde was BK Hacken - IF elfsborg op 2019-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alejandro Fernández Portillo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alejandro Fernández Portillo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alejandro Fernández Portillo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alejandro Fernández Portillo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alejandro Fernández Portillo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alejandro Fernández Portillo

Bekijk de matchen en statistieken van Alejandro Fernández Portillo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alejandro Fernández Portillo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alejandro

Achternaam

Fernández Portillo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-11-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Málaga

Nationaliteit

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alejandro Fernández Portillo mee voetbalt bij IF elfsborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook