Alejandro Centelles Plaza

Biografie

Alejandro Centelles Plaza is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Alejandro speelde was Almeria - Athletic Club op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alejandro Centelles Plaza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alejandro Centelles Plaza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alejandro Centelles Plaza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alejandro Centelles Plaza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alejandro Centelles Plaza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alejandro Centelles Plaza

Bekijk de matchen en statistieken van Alejandro Centelles Plaza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alejandro Centelles Plaza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alejandro

Achternaam

Centelles Plaza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Odivelas

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alejandro Centelles Plaza mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook