Alejandro Baena Rodríguez

Biografie

Alejandro Baena Rodríguez is een 22-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alejandro speelde was Spanje - Andorra op 2024-06-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alejandro Baena Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alejandro Baena Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alejandro Baena Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alejandro Baena Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alejandro Baena Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alejandro Baena Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Alejandro Baena Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alejandro Baena Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alejandro

Achternaam

Baena Rodríguez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-07-20

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Roquetas de Mar

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alejandro Baena Rodríguez mee voetbalt bij Villarreal, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook