Aldair Adulai Djaló Baldé

Biografie

Aldair Adulai Djaló Baldé is een 32-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Aldair Adulai speelde was BB Bodrumspor - Şanlıurfaspor op 2024-04-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aldair Adulai Djaló Baldé in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aldair Adulai Djaló Baldé in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aldair Adulai Djaló Baldé in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aldair Adulai Djaló Baldé een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aldair Adulai Djaló Baldé een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aldair Adulai Djaló Baldé

Bekijk de matchen en statistieken van Aldair Adulai Djaló Baldé. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aldair Adulai Djaló Baldé hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aldair Adulai

Achternaam

Djaló Baldé

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-31

Geboorteland

Guinee-Bissau

Geboorteplaats

Vila Meã

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

170 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aldair Adulai Djaló Baldé mee voetbalt bij Guinea-Bissau, BB Bodrumspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook