Alberto Quiles Piosa

Biografie

Alberto Quiles Piosa is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alberto speelde was Albacete - FC Cartagena op 2024-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alberto Quiles Piosa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alberto Quiles Piosa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alberto Quiles Piosa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alberto Quiles Piosa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alberto Quiles Piosa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alberto Quiles Piosa

Bekijk de matchen en statistieken van Alberto Quiles Piosa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alberto Quiles Piosa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alberto

Achternaam

Quiles Piosa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-04-27

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Huelva

Afkomst

Spanje

Lengte

188 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alberto Quiles Piosa mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook