Alberth Josué Elis Martínez

Biografie

Alberth Josué Elis Martínez is een 26-jarige voetballer uit Honduras die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Alberth Josué speelde was Lille - Bordeaux op 2022-04-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alberth Josué Elis Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alberth Josué Elis Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alberth Josué Elis Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alberth Josué Elis Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alberth Josué Elis Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alberth Josué Elis Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Alberth Josué Elis Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alberth Josué Elis Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alberth Josué

Achternaam

Elis Martínez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-02-12

Geboorteland

Honduras

Geboorteplaats

San Pedro Sula

Nationaliteit

Honduras

Lengte

180 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alberth Josué Elis Martínez mee voetbalt bij Bordeaux, Honduras, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook