Albert José González Zamora

Biografie

Albert José González Zamora is een 26-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Albert José speelde was Metropolitanos FC - Lala FC op 2021-10-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Albert José González Zamora in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Albert José González Zamora in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Albert José González Zamora in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Albert José González Zamora een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Albert José González Zamora een assist heeft gegeven in de match.

Stats Albert José González Zamora

Bekijk de matchen en statistieken van Albert José González Zamora. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Albert José González Zamora hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Albert José

Achternaam

González Zamora

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-09-20

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Upata

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

181 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Albert José González Zamora mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook