Alan Steven Franco Palma

Biografie

Alan Steven Franco Palma is een 25-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alan Steven speelde was Juventude - Atletico-MG op 2024-07-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alan Steven Franco Palma in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alan Steven Franco Palma in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alan Steven Franco Palma in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alan Steven Franco Palma een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alan Steven Franco Palma een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alan Steven Franco Palma

Bekijk de matchen en statistieken van Alan Steven Franco Palma. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alan Steven Franco Palma hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alan Steven

Achternaam

Franco Palma

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-08-21

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Jujan

Afkomst

Ecuador

Lengte

176 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alan Steven Franco Palma mee voetbalt bij Atletico-MG, Ecuador, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook