Alan Patrick Lourenço

Biografie

Alan Patrick Lourenço is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Alan Patrick speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Alan Patrick Lourenço in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Alan Patrick Lourenço in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Alan Patrick Lourenço in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Alan Patrick Lourenço een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Alan Patrick Lourenço een assist heeft gegeven in de match.

Stats Alan Patrick Lourenço

Bekijk de matchen en statistieken van Alan Patrick Lourenço. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Alan Patrick Lourenço hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Alan Patrick

Achternaam

Lourenço

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1991-05-13

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Catanduva

Afkomst

Brazilië

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Alan Patrick Lourenço mee voetbalt bij Internacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook